Жулиета Иванова призова хората, станали свидетели, да дадат показания Моля

...
 Жулиета Иванова призова хората, станали свидетели, да дадат показания Моля
Коментари Харесай

Влачена от трамвай жена моли за помощ, рамото й е счупено

 Жулиета Иванова прикани хората, станали очевидци, да дадат показания

Моля хората, които са видели по какъв начин трамвай ме влачи от спирката на Лъвов мост в София, да се свържат с мен и да дадат показания, прикани Жулиета Иванова. Тя е със счупено рамо след случая. 

Часове преди Нова година стара жена е защипана от вратите на трамвай и е влачена няколко метра, напомня водещият на „ Тази заран “ по бТВ Златимир Йочев. 

Жената е със счупено рамо, прибавя колежката му Мария Цънцарова. 

Докато дамата се пробва да се качи в трамвая, вратите се затварят, а ръката й остава приклещена сред тях. Влачена е няколко метра преди ватманът да спре. 

„ Това се случи на спирката на Лъвов мост сред 11:30 и 12:00 часа на 31 декември. Бях годила там, с цел да си купя плодове и цвете за рождения ден на моя другарка. В дясната ръка държах кошничката с него, а в лявата – другите артикули. С дясната ръка оставих цветето на пода на трамвая и се хванах с ръката за дръжката, само че сега в който потеглих да се качвам, вратите се затвориха и аз увиснах “, споделя старата жена. 

„ Хората от трамвая и извън започнаха да викат, само че нямаше никакъв резултат. Ватманът продължи да си кара. Колко метра ме е влачил не знам. От някъде се появи след това. Дойде да види, че няма кръв и изобщо не ме попита дали съм добре. Двама мъже ме качиха като чувал с картофи в трамвая “, споделя тя. 

„ От терзанието мозъкът ми по този начин блокира, че не се сетих да взема име на нито един очевидец. Моля хората, които са видели какво се случва, да се обадят, тъй като случаят е огромен! Ще имам контузия месеци наред “, споделя Жулиета Иванова. 

„ От депото отхвърлиха да дадат информация на мой непосредствен. Казали са му, че единствено полицията може да вземе записите от камерата. Исках на идващият ден да отида в „ Пирогов “, с цел да не скапвам Новата година на хората, само че болките бяха огромни и се обадих на внука ми и той ме заведе до болничното заведение “, прибавя тя. 

Заместник-директорът на „ Столичен електротранспорт “ инж. Иво Василев сервира опрощение на потърпевшата жена. 

„ Ще изясним изцяло казусът. Установили сме кой е ватманът. Той е един от най-хубавите в нашето хранилище. Неговата версия за случая обаче малко се разминава с тази на гражданката и по тази причина ще предприемем в допълнение следствие “, сподели той, откакто водещите се свързаха с него по телефона. 

„ Ватманът споделя, че откакто е затворил вратите и е потеглил, схванал, че има някакъв проблем от виковете на жители. Спрял е след два метра. Това е съгласно писмените му показания. Той е отишъл при гражданката и я е попитал дали се нуждае от здравна помощ. Тя му е споделила, че не желае това “, съобщи инж. Василев.

„ Трябва да се прегледат записите от камерите и да се вземат спомагателни писмени пояснения. Ако показанията му не дават отговор на действителността, ще има доста сериозна глоба “, твърди той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР